Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskning

Vi utför tvärvetenskaplig forskning och hos oss finns forskare från nästan alla fakulteter vid Göteborgs universitet. Vi utgår från upplevelser/symtom av sjukdom och ohälsa. En del av vår forskning utgörs därför av att öka kunskapen kring sambanden mellan symtom och organdysfunktion ex. vid hjärt- eller mag-tarmsjukdom. Vi studerar också hur vård och behandling kan förbättras genom ett personcentrerat förhållningssätt, Detta innebär att patientens sjukhistoria är utgångspunkten för en överenskommelse mellan patient och kring utredning och behandling. Vi studerar också hur en personcentrering kan öka effektiviteten i vården. Vi har även ett ansvar för att våra resultat implementeras i vården.

Beskrivning om våra olika forskningsprojekt finner du under respektive forskningsprojekt. Där finns även uppgift om respektive forskningsansvarig. Mail-adresser och telefonnummer till forskare/medarbetare hittar du här.

För övergripande information om vår forskning, kontakta:
Karl Swedberg, forskningsansvarig.

 

Kontaktinformation

Jeanette Tenggren Durkan, Samordnare kommunikation och administration

Box 457 , 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Arvid Wallgrens backe (Hus 1)

Telefon:
031-786 6929 ; mobil 0766-18 6929

Sidansvarig: Jeanette Tenggren Durkan|Sidan uppdaterades: 2015-12-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?