Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalendarium

GPCC på Kvalitetsmässan: Hur långt räcker ett gott bemötande för att skapa god vård?

Tid: 2017-11-16 kl 14:30
Plats: Svenska mässan, Mässans Gata 24

Evenemangstyp: Debatt

Bemötandet i svensk sjukvård får dåligt betyg i olika mätningar. Socialstyrelsen arbetar med att vidareutveckla ett utbildningsmaterial på temat, som beskrivs som en av de viktigaste faktorerna i deras uppdrag att främja en mer patientcentrerad vård. Hur långt räcker egentligen ett gott bemötande för att garantera en god och jämlik hälsa, vård och omsorg som främjar delaktighet och patientinflytande? Ger inte personalen redan personcentrerad vård?

Föreläsare: Ann-Marie Wennberg, sjukhusdirektör Sahlgrenska universitetssjukhuset, Mikaela Javinger, skribent, psykiatridebattör, föreläsare om psykisk ohälsa samt GPCCs personråd för patienter och närstående och Inger Ekman, centrumföreståndare Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet - GPCC, samt Iréne Nilsson Carlsson, folkhälsoråd vid Socialstyrelsen. Moderator: Karin Klingenstierna.


Sida 1 av 1 

Kalendarium

17 oktober - 31 oktober (debatt)

För tillfället finns inga aktuella kalenderhändelser som matchar din filtrering

Sidansvarig: Jeanette Tenggren Durkan|Sidan uppdaterades: 2014-05-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?