Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

PCV-spelet nu uppdaterat

Nyhet: 2018-05-02

PCV-spelet finns nu i förbättrad form att ladda ner. Har du automatisk uppgradering behöver du inte göra något för då har du den senaste versionen. I annat fall rekommenderas du att slänga den gamla och ladda hem en ny.

Det som har uppdaterats är allmänna förbättringar av text och språk. Du kan nu även skriva ut de reflektioner du har rapporterat in i spelet när som helst under spelets gång, vilket bland annat innebär att man rent pedagogiskt kan använda reflektionerna som diskussionsunderlag i undervisning och utveckling av kunskaper om och kompetenser i att arbeta personcentrerat.

Sist i spelet finns nu en länk till en enkel utvärdering.

- Vi vill uppmuntra alla att utvärdera, säger Irma Lindström Kjellberg, som ansvarar för PCV-spelet, så får vi underlag för att förbättra spelet ytterligare. Just nu jobbar vi vidare med en pedagogisk guide som lärare och ledare kan använda för att fördjupa spelet ytterligare och koppla till den egna verksamheten. Det kommer vi att publicera mer information om längre fram.

Läs mer om spelet och hur du kan ladda ner det här.

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2013-08-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?