Save-the-date för digital bokrelease av Personcentrering i hälso- och sjukvård : från filosofi till praktik

Nyhet: 2020-06-29

Save-the-date 15/9 kl.15-16: Digital bokrelease av Personcentrering i hälso- och sjukvård : från filosofi till praktik med redaktör Inger Ekman med flera författare.

Helt reviderad och uppdaterad upplaga med bland annat:
• fler kapitel som rör organisationsförändring och nya kapitel om personcentrerad nära vård, barnsjukvård, prehospital vård och intensivvård.
• konkreta situationer där ett personcentrerat arbetssätt beskrivs av olika professioner, såsom arbetsterapeut, läkare, sjuksköterska och arbetsterapeut.

Mer information kommer i mitten av augusti! (Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att inte riskera att missa denna, mejla administrator.gpcc@gu.se ).