Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GPCC på Vetenskapsfestivalen: Vågar du känna tillit i vården?

Seminarium

Vad innebär tillit i vården? Hör patienter och forskare berätta och diskutera och ställ egna frågor. Ett interaktivt seminarium samskapat av patientrepresentanter och forskare, dit allmänhet, forskare, patientrepresentanter och vårdpersonal är välkomna!

Tillit i relationen mellan patient/närstående och vårdpersonal är oerhört viktigt för utfallet av vården. Möt patienter och forskare som har lång erfarenhet av vården och av att reflektera och forska om detta. Ta del av deras berättelser och en diskussion om ämnet, som du även inbjuds att delta i. Ett interaktivt seminarium samskapat av patientrepresentanter och forskare, dit allmänhet, forskare, patientrepresentanter och vårdpersonal är välkomna!

Föreläsare: Helena Dahlberg och Ida Björkman, Forskare, Centrum för personcentrerad vård - GPCC, Göteborgs universitet, Malin Högberg, Mia Berg, Hans-Inge Persson, Björn Störtebecker, Kim Andersson, Mikaela Javinger, Patient- och närståenderepresentanter, GPCC, Susanne Rosberg, forskare, Sektionen för Hälsa och Rehabilitering, Avd. för Fysioterapi, Sahlgrenska Akademin, Göteborgs universitet

Datum: 2017-05-12

Tid: 16:30 - 17:30

Kategorier: Tvärvetenskap

Arrangör: Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet - GPCC och Vetenskapsfestivalen

Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25
Hus A, sal AK2 137

Evenemangslänk: Läs mer om GPCC på Vetenskapsfestivalen: Vågar du känna tillit i vården?

Avgift: nej

Kontaktperson: Jeanette Tenggren Durkan

Telefon: 0766-186929

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-11-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?