Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nationellt nätverksmöte för verksamheter som implementerar personcentrerad vård (PCV)

Workshop

Vi bjuder in dig som har, håller på eller ska implementera personcentrerad vård i din verksamhet. Workshopen börjar med en utblick över vad som händer just nu inom PCV såväl nationellt som internationellt samt vilka utmaningar vi står inför.

Ett personcentrerat förhållningssätt gör vården både mer effektiv och mer human. Idag finns det ett flertal svenska regioner, landsting, enskilda kliniker och avdelningar som arbetar med att implementera personcentrerad vård. För att tillvarata och sprida de erfarenheter och goda exempel som finns runt om i Sverige träffas vi för att bilda nätverket VIPER (Vi Implementerar PErsoncentrerad våRd). Syftet är att närverket blir en arena för dialog och lärande kring nyttiggörande av personcentrerad vård i klinisk praktik.

Anmälan på länken nedan.
Avgift: SEK 600:-. Fika ingår
OBS: Begränsat antal platser!

Föreläsare: Inger Ekman, professor och centrumföreståndare för Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC); Catarina Wallengren, lektor och ansvarig för utbildning och implementering av personcentrerad vård, GPCC; Katja Finger, ansvarig för utveckling av implementering av personcentrerad vård, GPCC Implement AB (svb); Anna Bergström, lektor och ansvarig för utbildning och implementering av personcentrerad vård, GPCC och Nina Ekman, sjuksköterska och doktorand, GPCC.

Datum: 2017-11-16

Tid: 09:00 - 13:00

Kategorier: Utbildning

Arrangör: Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC) och GPCC Implement AB (svb)

Plats: Konferenscentrum Wallenberg, Medicinaregatan 20 A
Antarktis

Evenemangslänk: Läs mer om Nationellt nätverksmöte för verksamheter som implementerar personcentrerad vård (PCV)

Avgift: 600 kr (inkl. fika)

Kontaktperson: Katja Finger

Telefon: 076-618 37 90

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-11-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?